Coafura Amuzanta

📅24.07.2020, jucat de: 555 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Coafura Amuzanta?

Coafura Amuzanta este cel mai nou joc pentru fete pe care il puteti incerca incepand de astazi aici pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc online de coafat pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, in care o sa lucrati intr-un coafor sau intr-un salon specializat.

Pentru a va juca acest joc online de coafat, va trebui sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa creati o gramada de modele de coafuri interesante pe care fetele de pe site-ul nostru sa inceapa sa le poarte, iar voi o sa vedeti cat de bine o sa aratati pana la finalul jocului.

La inceput, o sa vedeti cat de dezordonata este coafura fetei din imagine, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa folositi mouse-ul pentru a lua fiecare ustensila de coafata si de ingrijit parul pe care noi o sa vi le punem la dispozitie.

O sa gasiti in stanga si in dreapta ecranului de la placi de par, ondulatoare, uscator de par, cleme speciale pentru a face parul cret dar si un dus si o icoana cu frizuri. Fiecare ustensila va trebui folosita in momentul potrivit, deoarece trebuie sa va spalati pacienta pe cap pentru a avea parul moale si matasos, dupa care sa il uscati si sa il pregatiti de coafat.

Trebuie sa folositi mouse-ul si sa incepeti sa ii indreptati parul sau sa il faceti in bucle, astfel dragi copii o sa aveti o coafura draguta si chiar amuzanta pentru fetele care vin in salonul de coafat de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata pentru voi. Distractie placuta!

 

Coafura Amuzanta

Cum se joaca Coafura Amuzanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.