Parcati Masini Reale 2020

📅22.07.2020, jucat de: 1433 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parcati Masini Reale 2020?

O gramada de jocuri 3D pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare pentru copii, in care o sa conduceti masini 3D si o sa le parcati in diferite locuri de pe harta.

Voi dragi copii o sa vedeti ca am adus un nou joc 2020 pentru copii numit Parcati Masini Reale 2020, in care trebuie sa demonstrati ca sunteti unii dintre cei mai buni soferi de masini de oras de pe site-ul nostru. Pentru a va juca, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI pentru a conduce fiecare masina.

O sa vedeti ca odata ce incepeti jocul, trebuie sa treceti prin garajul jocului, astfel incat in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa va selectati masina preferata pe care sa o conduceti in acest joc 3D simulator de parcat masini. Prima voastra masina este deschisa, insa pe restul trebuie sa acumulati puncte sa le deschideti in garaj.

In fiecare nivel, masina voastra va fi intr-o parcare de mall foarte mare, iar voi trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D pentru a pune masina in miscare, sa o scoateti din parcare si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va gasiti locul de parcare, unde trebuie sa ajungeti fara sa faceti accident.

Parcarea este delimitata cu diferite conuri de trafic dar si de sageti de directie, astfel ca trebuie sa le urmati cat mai repede si in acelasi timp sa fiti siguri ca o sa reusiti sa nu loviti masina voastra de nici o alta masina parcata in parcarea 3D. Distractie placuta!

 

Parcati Masini Reale 2020

Cum se joaca Parcati Masini Reale 2020?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.