Ariel de la Zero la Populara

📅20.07.2020, jucat de: 518 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ariel de la Zero la Populara?

Ne bucuram sa va revedem dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde am adus si astazi un nou joc 2020 cu Mica Sirena, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Ariel sa devina erou din zero.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca Ariel din Mica Sirena isi doreste sa fie din ce in ce mai populara, iar voi trebuie sa o ajutati sa faca acest lucru. Nu o sa fie usor deloc insa, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul pentru a lua fiecare pensula sau produs de machiat dar si diferite haine interesante si dragute pe care printesa voastra preferata sa le poarte.

Ariel va fi alaturi de printul Eric in acest joc de fete, iar voi o sa vedeti ca aceste doua personaje Disney se vor indragosti din nou daca reusiti sa le gasiti hainele cele mai dragute. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa apasati play, dupa care provocarea voastra de a o ajuta pe Ariel sa devina din zero un erou va incepe.

O sa vedeti ca trebuie sa ii gasiti printesei Disney un machiaj complet, o garderoba noua dar si accesorii si coafuri interesante pe care sa le poarte si pe care sa le asorteze cu noile sale haine. Trebuie sa vedeti cum machiajul poate sa fie modern si foarte colorat, dupa care sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa ii pregatiti o coafura draguta cu parul prins in coada, parul desfacut sau cu parul impletit.

Accesoriile si hainele sunt cele mai importante, astfel ca in aceasta vara, Ariel va dori sa poarte rochie si fuste cat mai dragute si moderne, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati vestimentatii cat mai interesante si cat mai dragute pe care printesele de pe site-ul nostru sa le poarte, nu doar Ariel. Distractie placuta!

Ariel de la Zero la Populara

Cum se joaca Ariel de la Zero la Populara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.