Gatiti Tort Coronavirus

📅20.07.2020, jucat de: 973 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gatiti Tort Coronavirus?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa vedeti care sunt cele mai interesante jocuri pentru fete din fiecare categorie de jocuri pe care o preferati. Astazi, printesa Moana a venit aici pe site-ul nostru alaturi de o super provocare pentru copii in care o sa gatiti un tort special.

Astazi, printesa Disney are nevoie de ajutorul vostru sa gateasca pentru prima oara un tort coronavirus aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Moana sa gateasca unul dintre cele mai delicioase dar si care sa arate cat mai bine, iar voi o sa puteti sa folositi o gramada de ustensile speciale pentru fiecare personaj in parte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece tortul Coronavirus trebuie sa arate ca un virus adevarat, astfel ca va trebui sa il modelati si sa il decorati in asa fel incat sa arate foarte realist. Urmatorul pas este sa incepeti sa gatiti tortul si sa il faceti cat mai delicios posibil, lucru care nu o sa fie usor deloc, astfel ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa aveti un trot delicios alaturi de Moana.

Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru printesa Disney, care va trebui sa foloseasca o gramada de ustensile de gatit si o gramada de ingrediente delicioase pe care sa le foloaseasca in reteta de tort. O sa vedeti cum noi jocuri pentru fete de gatit vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Gatiti Tort Coronavirus

Cum se joaca Gatiti Tort Coronavirus?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.