Curse cu Motociclete Legate 3D

📅19.07.2020, jucat de: 940 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse cu Motociclete Legate 3D?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru unde am adus pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta, iar astazi va asteptam alaturi de jocul Curse cu Motociclete Legate 3D.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti cum am adus pentru voi unele dintre cele mai interesante provocari 3D, iar astazi o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa conduceti o gramada de motociclete 3D, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti ca o sa fiti urmariti de politie, sau chiar si voi puteti sa fiti politisti pe motociclete.

Pentru a va putea misca cu motocicleta 3D, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajungeti cat mai departe cu motocicletele 3D, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa vedeti cum puteti sa mentineti o viteza stabila si sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca motocicletele 3D pe care le selectati vor fi legate intre ele cu un lant, iar voi veti fi urmariti de politie, iar pentru a reusi sa ajungeti cat mai departe, trebuie sa aveti o viteza constanta folosind tastele A, S, W, D si sa fiti siguri ca o sa ramaneti motocicleta langa motocicleta si o sa vedeti ca o sa fiti urmariti de politie cat mai multe timp. Distractie placuta!

 

Curse cu Motociclete Legate 3D

Cum se joaca Curse cu Motociclete Legate 3D?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D