Mini PUBG

📅19.07.2020, jucat de: 1639 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mini PUBG?

Unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul de baieti Mini PUBG, un joc cu impuscaturi si de aventura in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune.

Acesta este un nou joc pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de micutii luptatori PUBG. Pentru cei care stiti deja ce este PUBG, regulile sunt la fel ca si in jocul original iar controalele sunt tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.

Jucatorii noi de PUBG o sa vedeti ca este o super provocare de aventura, in care o sa aveti 10 minute la dispozitie sa acumulati cat mai multe puncte, si sa reusiti sa fiti ultimul jucator in viata de pe harta, pentru a castiga meciul si sa deveniti jucatori din ce in ce mai buni. Trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sa va miscati si MOUSE-ul sa va controlati arma pe toata durata acestui joc.

Chiar daca nu este usor deloc, o sa vedeti ca sunt multe case, scari, buncar, masini si alte locatii in care trebuie sa va ascundeti de adversari si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa ii impuscati.

O sa gasiti o gramada de arme speciale de la pistoale, la cutite, la arme automate sau chiar si sniper-e pe care puteti sa le folositi si sa deveniti cei mai buni jucatori de PUBG Mini de pe site-ul nostru, unde diferite alte jocuri 2020 cu impuscaturi vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Mini PUBG

Cum se joaca Mini PUBG?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.