Casa de Papusi Scoala

📅 16.07.2020, jucat de: 67 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Casa de Papusi Scoala

Un joc foarte dragut cu bebelusi apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am adus astazi un joc gratuit numit Casa de Papusi Scoala, in care o sa va puteti crea propria versiune de scoala intr-o casa de papusi.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajutati fetele bebelus de pe site-ul nostru sa inceapa sa decoreze intreaga casa de papusi, iar pentru asta va trebui sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti o casa de papusi complet decorata precum o scoala.

Pentru inceput, o sa vedeti ca aveti doar patru camere disponibile in intreaga casa, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa ajutati fetele bebelus de pe site-ul nostru sa inceapa sa isi gaseasca o gramada de copii pe care sa ii aseze in casa dar si accesorii si mobila.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca o sa puteti sa luati o gramada de accesorii prin casa de papusi sau clasa de studii. O sa gasiti o gramada de dulapioare, mocheta cu model, carti, tabla, dar si o gramada de banci in care copii de la scoala sa stea si sa invete o gramada de lucruri noi folositoare atunci cand o sa creasca mari.

Pentru ca este un joc de decorat, va trebui sa folositi mouse-ul, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte provocari interesante cu bebelusi. Distractie placuta!

 

Casa de Papusi Scoala

Cum se joaca Casa de Papusi Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!