Sofer de Autobuz in Oras 3D

📅 16.07.2020, jucat de: 821 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Sofer de Autobuz in Oras 3D

Aducem o gramada de jocuri 3D aici pe site-ul nostru, iar astazi nu este diferit, astfel ca o sa gasiti jocul Sofer de Autobuz in Oras 3D, un joc pentru copii cu masini si autobuze, in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa exersati pentru a deveni soferi din ce in ce mai buni.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc 3D de baieti, sa ajungeti sa vedeti cum o sa puteti sa conduceti un autobuz 3D printr-un oras, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat sa nu faceti nici un accident cu autobuzul 3D.

La inceput, o sa vedeti ca este un joc simulator 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti cum pana la finalul jocului, trebuie sa explorati intreg orasul 3D folosind autobuzul 3D.

Pentru a tine sub control autobuzul, trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura. Nu o sa fie usor deloc, deoarece autobuzul verde pe care o sa il conduceti va fi imens, iar strazile destul de inguste, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de baieti, o sa ajungeti sa luati fiecare curba perfect.

Pentru a explora cat mai mult din acest simulator 3D, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa conduceti autobuzul 3D cu mare viteza, sa luati curbele, sa faceti drifturi in intersectii si chiar sa iesiti din oras pana unde este drumul construit, satfel o sa fiti cei mai buni soferi de autobuz 3D de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Sofer de Autobuz in Oras 3D

Cum se joaca Sofer de Autobuz in Oras 3D?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!