Dino Drink

📅15.07.2020, jucat de: 1664 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dino Drink?

Aducem o gramada de jocuri interesante aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa va puteti distra de minune alaturi de toti prietenii vostri si personajele principale din Trenul Dinozaurilor, care aduc pentru voi jocul Dino Drink, pe care o sa il puteti incerca gratuit online incepand de astazi aici pe site-ul nostru.

In acest joc online cu dinozauri, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece acesta este un nou joc online de indemanare, in care Buddy va avea nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte reusind sa dati apa tuturor dinozaurilor sai prieteni din povestea cu Trenul Dinozaurilor.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti toate cele trei coji de oua sparte, de care o sa va folositi pentru a aduna apa pentru fiecare dinozaur din acest joc online. Trebuie sa luati ouale sparte folosind mouse-ul, si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa le dati apa dinozaurilor.

Punctele voastre vor fi foarte multe daca reusiti sa tineti hidratat fiecare dinozaur din povestea cu Trenul Dinozaurilor, astfel o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. O sa vedeti cum diferite personaje dinozauri vor continua sa apara pe site-ul nostru, iar voi le puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Dino Drink

Cum se joaca Dino Drink?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.