Printesa Tratament pentru Animalul de Companie

📅15.07.2020, jucat de: 637 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Tratament pentru Animalul de Companie?

Am adus pentru voi dragi copii un nou joc online pentru fete, in care o printesa Disney are nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine si sa reuseasca sa isi ingrijeasca animalul de companie. In acest joc Printesa Tratament pentru Animal, o sa vedeti cum trebuie sa aveti grija foarte mare de calul lui Rapunzel.

Pana la finalul jocului de fete, o sa vedeti ca trebuie sa o ajutati pe Rapunzel sa isi ingrijeasca foarte bine calul, care o sa vedeti ca este animalul sau de companie, iar in acest joc, va trebui sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul si fiecare ustensila de curatat si de ingrijit cai de pe site-ul nostru, pentru ca acestea sa functioneze cat mai bine.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune sa fiti doctori de cai. O sa vedeti ca fiecare zgarietura si fiecare lovitura de pe corpul sau trebuie sa fie ingrijita, astfel incat sa aiba o piele fina si catifelata, iar voi dragi copii o sa deveniti foarte buni doctori dentisti aici pe site-ul nostru si o sa puteti sa continuati jocul cu cai de pe site-ul nostru.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa vedeti cum multe alte jocuri 2020 cu animale si cu cai in special dar si cu printese Disney vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Printesa Tratament pentru Animalul de Companie

Cum se joaca Printesa Tratament pentru Animalul de Companie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.