Scoob Mystery Match

📅14.07.2020, jucat de: 1048 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scoob Mystery Match?

O gramada de jocuri Cartoon Network pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi Scoob 2020 este filmul de unde aducem pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri bejeweled si match 3 pe telefon si pe tableta pe care sa il jucati alaturi de Scooby Doo si prietenii sai.

In acest joc pentru copii, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajul principal care bineinteles va fi Scoob 2020. In acest joc, o sa vedeti ca Scoob a pregatit pentru voi o super provocare match 3, in care a preatit o gramada de iconite pe care trebuie sa le mutati in stanga, dreapta sau in sus si jos pentru a reusi sa creati o linie de cel putin trei icoane de acelasi fel pentru a incepe sa acumulati o gramada de puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in primul nivel, o sa aveti o gramada de iconite cu roti de masina, popcorn, oase de caine, prajituri de catei dar si zgarda lui scooby, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a apasa pe fiecare iconita si sa o mutati, astfel incat in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa aveti cate trei sau mai multe icoane de acelasi fel aliniate.

Acest joc match 3 este putin diferit fata de restul, deoarece nu orice miscare pe care o faceti trebuie sa fie o imperechere a icoanelor, satfel ca o sa aveti ocazia sa faceti lanturi de icoane mai lungi de trei mult mai usor, lucru care o sa dureze mai mult, insa punctajul pe care il primiti va fi mult mai mare, astfel ca trebuie sa va ganditi foarte bine la fiecare miscare.

Fiecare nivel va avea 3 minute in care sa va jucati si sa incercati sa acumulati cat mai multe puncte in acest interval, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati aceasta nou provocare si sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu Scoob vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in curand. Distractie placuta!

 

Scoob Mystery Match

Cum se joaca Scoob Mystery Match?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.