Provocarea Spanzuratoarea

📅11.07.2020, jucat de: 2900 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocarea Spanzuratoarea?

Bine v-am regasit dragi copii chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit.

Astazi, va asteptam in categoria de jocuri pentru Prescolari alaturi de jocul Provocarea Spanzuratoare, un joc online de logica si educativ pentru copii, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti sa alcatuiti cat mai multe cuvinte din diferite categorii.

O sa vedeti ca veti avea in fata voastra o spanzuratoare si o gramada de litere pentru fiecare cuvant pe care trebuie sa il alcatuiti. Voi dragi copii o sa vedeti ca vor fi cateva linii, care inseamna numarul de litere pe care trebuie sa le selectati sa formati cuvantul intreg, pe care le selectati folosind mouse-ul.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece numarul de greseli admise nu este unul nelimitat, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa selectati doar consoanele si vocalele pentru a alcatuii cuvintele din categoria postata, care poate sa fie de le animale, la orase, la obiecte, la scule sau chiar si masini. Distractie placuta!

Provocarea Spanzuratoarea

Cum se joaca Provocarea Spanzuratoarea?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.