Fete Printese Calatorie cu Balonul

📅06.07.2020, jucat de: 852 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fete Printese Calatorie cu Balonul?

Am adus astazi un nou joc cu printese, pe care dragi prieteni il puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri, care astazi vin alaturi de un nou joc online de imbracat si de machiat.

Astazi, am adus jocul Fete Printese Calatorie cu Balonul, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de patru personaje Disney extrem de cunoscute, si care va asteapta aici pe site-ul nostru intr-un numar cat mai mare si sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa le ajutati pe fiecare printesa in parte sa arate cat mai bine.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca personajele principale sunt printesele din Tangled, Mica Sirena si Frozen, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care printesele din acest joc sa le poarte in timpul calatoriei cu balonul.

Trebuie sa fiti foarte creativi si foarte atenti in acest joc online, deoarece dragi copii o sa vedeti cum alaturi de Ariel, Rapunzel, Elsa si Anna, voi trebuie sa creati o gramada de vestimentatii dragute si interesante pe care printesele sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa gasiti o gramada de vestimentatii speciale.

Printesele se vor distra in aer impreuna si o sa vedeti cum noi jocuri pe telefon cu personaje Disney vor fi pregatite sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Fete Printese Calatorie cu Balonul

Cum se joaca Fete Printese Calatorie cu Balonul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.