Regina de Gheata Urgenta la Toaleta

📅06.07.2020, jucat de: 642 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Regina de Gheata Urgenta la Toaleta?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa intalniti un nou joc Frozen, in care printesa principala este nimeni alta decat Elsa.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe printesa Disney sa aiba o baie curata si fara probleme, deoarece dupa titlul jocului care este Elsa Urgenta in Baie, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti instalatori pentru printesa Disney si sa o ajutati sa isi repare probleme cu toaleta.

Astazi, printesa Elsa va dori sa mearga impreuna cu Jack Frost la o intalnire romantica, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Elsa sa se pregateaca pentru aceasta intalnire romantica si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa si repare toaleta de la restaurant.

Elsa va avea nevoie de o vestimentatie draguta si moderna pe care sa o poarte la aceasta intalnire, astfel ca folosind mouse-ul, va trebui sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii gasiti o rochie eleganta, un machiaj dragut, accesorii si coafuri sclipitoare pe care sa le poarte.

In restaurant, o sa vedeti ca toaleta este murdara si stricata, astfel ca va trebui sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa folositi fiecare ustensila de curatat, reparat si dezinfectat toalete de restaurant. Distractie placuta!

 

Regina de Gheata Urgenta la Toaleta

Cum se joaca Regina de Gheata Urgenta la Toaleta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.