Mr Bean Perechi Asemanatoare

📅06.07.2020, jucat de: 1563 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mr Bean Perechi Asemanatoare?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi alaturi de Mr Bean aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de multe imagini noi cu personajul vostru preferat o sa puteti sa gasiti in cel mai nou joc online de memorie.

Voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, Mr Bean va aduce in fata voastra o gramada de imagini interesante si sa vedeti cum le puteti gasi pe fiecare, deoarece acestea vor avea perechi identice, pe care voi trebuie sa le gasiti in cel mai scurt timp.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc online pentru copii, o sa reusiti sa il ajutati pe Mr Bean sa foloseasca mouse-ul sa gaseasca fiecare imagine si in acest joc Boomerang de memorie, sa inceapa sa caute fiecare imagine duplicata in spatele pieselor de memorie.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Mr Bean are fiecare nivel cronometrat pentru a fi siguri ca o sa acumulati punctele pe care le meritati, astfel ca daca sunteti foarte rapizi, punctajul vostru va fi unul destul de mare si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Mr Bean vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Mr Bean Perechi Asemanatoare

Cum se joaca Mr Bean Perechi Asemanatoare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.