Pixie Naste Gemeni

📅03.07.2020, jucat de: 1117 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixie Naste Gemeni?

Va asteptam intr-un numar cat mai mare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii am adus pentru voi un nou joc 2020 pentru fete, in care o sa vedeti ca Tinkerbell din categoria de jocuri cu Clopotica este personajul principal.

Acesta este un nou joc pentru fete, in care dragi copii o sa vedeti ca Tinkerbell este insarcinata si urmeaza sa nasca gemeni, iar voi sunteti copii care astazi o vor ajuta sa faca acest lucru si sa aiba la finalul jocului doi bebelusi sanatosi.

La inceput, o sa vedeti ca Tinkerbell se afla acasa si urmeaza sa nasca, astfel ca are nevoei de ajutorul vostru sa sunati la ambulanta si sa incepeti sa ii pregatiti geanta pentru spital atat pentru ea cat si obiectele de care bebelusii sai vor avea nevoie dupa ce se nasc.

Trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp sa terminati de facut bagajele, astfel ca trebuie sa luati toate obiectele de care Tinkerbell o sa aiba nevoie: camera de filmat, jucarii de bebelus, suzete, papuci, pahare, masti de protectie si o patura.

In momentul in care ajungeti la spital, trebuie sa o ajutati pe Tinkerbell sa fie sanatoasa alaturi de bebelusii sai, astfel ca trebuie sa ii dati medicamente si sa folositi toate ustensilele medicale dupa regulile acestui joc cu doctori si cu bebelusi. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa o ajutati pe Clopotica sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri de fete. Distractie placuta!

 

Pixie Naste Gemeni

Cum se joaca Pixie Naste Gemeni?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.