Modern Commando Combat

📅03.07.2020, jucat de: 561 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Modern Commando Combat?

Sunt foarte multe jocuri de baieti pregatite aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi va asteptam alaturi de Modern Commando Combat, un joc cu impuscaturi in care suntem siguri ca o sa va distrati in timpul in care o sa va antrenati sa deveniti cei mai buni soldati.

Acesta este un nou joc online simulator pentru copii, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. Regulile sunt simple, o sa fiti un soldat 3D, iar misiunea voastra este sa va impuscati inamicii pentru a reusi sa va terminati aventura pe diferitele harti disponibile.

Pentru a avea o tinta foarte precisa, trebuie sa folositi mouse-ul. In fiecare misiune, o sa aveti posibilitatea sa alegeti o arma diferita cu care sa va descurcati din ce in ce mai bine, iar noi dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa va impuscati toti inamicii.

O sa aveti pus la dispozitia voastra o gramada de pistoale, mitraliere, lunete si chiar si shotgun-uri pe care as le folositi cu MOUSE-ul si sa va impuscati inamicii. Pentru a va misca prin harta 3D, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D de pe tastatura, si in momentul in care va impuscati toti inamicii, o sa reusiti sa treceti la nivelul urmator. Distractie placuta!

 

Modern Commando Combat

Cum se joaca Modern Commando Combat?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.