Printese si Sportivi

📅02.07.2020, jucat de: 712 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese si Sportivi?

Astazi dragi copii o sa va intalniti alaturi de trei cupluri Disney foarte dragute, care au mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine alaturi de toti prietenii vostri atat pe telefon si pe tableta.

In acest joc de fete va fi unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante, in care o sa va intalniti alaturi de Ariel si Eric din Mica Sirena, Jasmine si Aladdin dar si Tiana si iubitul sau, care impreuna vor fi cuplurile care au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.

Aceste personaje Disney sunt adolescenti si inca la liceu, iar voi dragi copii trebuie sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe cele trei printese sa fie cat mai dragute si cat mai moderne, deoarece prietenii lor la fel adolescenti vor fi sportivii liceului, astfel ca sunt foarte populari si vor mereu sa fie la moda.

Voi va trebui sa folositi mouse-ul sa va jucati si sa incepeti prin a ajuta fetele sa isi aleaga tinute de adolescente dintre cele mai moderne pe care sa le poarte la scoala. O sa vedeti ca Ariel va dori sa fie o majoreta in liceu, astfel ca trebuie sa vedeti cum o sa ii gasiti o rochita speciala, Tiana va dori sa fie eleganta, iar Jasmine extrem de cool.

Pentru fiecare printesa Disney, va trebui sa incepeti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le asortati cu personalitatea lor dar si cu hainele iubitilor lor, astfel acestia vor arata foarte bine impreuna in timp ce sunt la scoala. Distractie placuta!

 

Printese si Sportivi

Cum se joaca Printese si Sportivi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.