Venom Erou Lupte de Strada

📅01.07.2020, jucat de: 2277 ori, voturi: 33

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Venom Erou Lupte de Strada?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro voi dragi copii o sa vedti ca am adus pentru voi un nou joc 2020 de baieti din categoria de jocuri cu Spiderman.

Acesta este un nou joc 3D de baieti, un joc cu lupte in care Venom este personajul principal, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti ca alaturi de prietenii vostri, o sa il ajutati pe Venom sa isi invinga toti inamicii.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum trebuie sa va miscati pe harta 3D astfel incat sa va gasiti toti inamicii si chiar sa evitati loviturile puternice pe care acestia asteapta sa vi le efectueze.

In momentul in care o sa aveti in fata voastra un inamic 3D, voi trebuie sa apasati tasta C de pe tastatura, astfel incat sa reusiti sa ii blocati atacaul, aparandu-va si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe si sa vedeti cum o sa il ajutati pe Venom sa inceapa sa isi atace inamicii si sa castige lupta.

Pentru a ataca, Venom trebuie sa apese pe tastele X si Z, alaturi de care o sa vedeti cum o sa loviti cu piciorul si cu pumnul la nivelul capului, astfel victoria in acest joc online de lupte va fi foarte aproape si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Venom Erou Lupte de Strada

Cum se joaca Venom Erou Lupte de Strada?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele X, Z, C.