Tulip Inapoi Acasa

📅29.06.2020, jucat de: 571 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tulip Inapoi Acasa?

O sa gasiti astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro jocul Tulip Inapoi Acasa, in care dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de Tulip, care este o fata draguta si moderna care are nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.
Astazi, Tulip isi doreste sa mearga acasa dupa foarte mult timp, iar ea este atat de entuziasmata incat nu stie cu ce sa se imbrace, astfel ca voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Tulip sa arate cat mai bine in momentul in care se intoarce acasa.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Tulip adora blugii, fustele si rochiile, astfel ca dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa faceti tot posibilul ca alaturi de prietenii vostri, o sa ajungeti sa alegeti o gramada de haine noi pe care ea sa le poarte.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa asortati fiecare pereche de pantaloni, ciorapi, rochii, tricouri, bluze sau blugi pe care le alegeti pentru Tulip, astfel incat vestimentatiile sale sa fie extrem de moderne si o sa intalniti o gramada de alte jocuri 2020 de fete aici pe site-ul nostru, pe care voi sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Tulip Inapoi Acasa

Cum se joaca Tulip Inapoi Acasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.