Cascadorii cu Masina in Centru 3D

📅29.06.2020, jucat de: 1466 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cascadorii cu Masina in Centru 3D?

In fiecare zi aici pe site-ul nostru, toti baietii pot sa conduca diferite masini online, deoarece dragi prieteni mereu pregatim cele mai interesante jocuri 3D de baieti, in care o sa vedeti ca puteti sa acumulati o gramada de puncte mergand cu viteza, facand drifturi si diferite cascadorii periculoase.

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi jocul Cascadorii cu Masina in Oras 3D, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa deveniti cei mai buni piloti cascadori de pe site-ul nostru. Pentru asta, va trebui sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D pentru a conduce una dintre cele mai interesante masini 3D de pe site-ul nostru.

In acest joc simulator, o sa vedeti ca voi alaturi de masina voastra 3D o sa fiti in mijlocul unui oras, unde vor fi foarte multe strazi, bulevarde mari si late, dar si strazi inguste pe care voi trebuie sa conduceti cu mare viteza, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa depasiti masini parcate, motociclete 3D dar si pietoni pe care trebuie sa ii ocoliti astfel incat san u faceti foarte multe victime.

Nu va fi usor deloc, insa dragi copii pentru a avea multe puncte si pentru a fi siguri ca o sa aveti si o grmaada de bani, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa faceti o gramada de drifturi si cascadorii periculoase, iar pentru asta, in tot orasul o sa gasiti diferite rampe de sarituri.

Trebuie sa aveti o viteza foarte mare si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa ajungeti sa acumulati puncte facand cascadorii fara sa va distrugeti masina si sa nu faceti accidente in momentul in care faceti drifturi in mijlocul orasului. Distractie placuta!

 

Cascadorii cu Masina in Centru 3D

Cum se joaca Cascadorii cu Masina in Centru 3D?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.