Printesa Povestea Hypebae pe Blog

📅27.06.2020, jucat de: 646 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Povestea Hypebae pe Blog?

Cele mai noi jocuri online de fete cu printese apare aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii astazi, vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine in diferite stiluri vestimentare. Printesele Disney din acest joc de imbracat si de machiat, o sa va intalniti alaturi de printese precum Alba ca Zapada, Rapunzel, Elsa din Regatul de Gheata si Mulan, care dragi copii o sa vedeti ca isi doresc sa incerce stilul hypebae.

Fiecare dintre printesele Disney isi doresc sa aiba cate un blog fashion, astfel ca vor dori sa aiba diferite vestimentatii hypebae pe care sa le poarte. In aceasta vestimentatie, hainele sunt unele speciale si intren in 2020. Trebuie sa vedeti cum o sa gasiti rochii speciale, bluze colorate si cu modele, genti care sa le poarte pe umar, borsete si pantaloni scurti si cu culori.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Rapunzel, Elsa, Alba ca Zapada sau Mulan va arata foarte bine, iar voi veti folosi mouse-ul sa gasiti unele dintre cele mai dragute machiaje dar si coafuri si accesorii pe care sa le asortati cu noile vestimentatii. Distractie placuta!

Printesa Povestea Hypebae pe Blog

Cum se joaca Printesa Povestea Hypebae pe Blog?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.