Pisica Recuperare Acasa

📅27.06.2020, jucat de: 953 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pisica Recuperare Acasa?

Aici pe site-ul nostru voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, unde astazi am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Talking Angela pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu eea mai mare placere. O sa vedeti ca astazi, personajul principal este Talking Angela si are nevoie de ajutorul medicilor de pe site-ul nostru.

In acest joc de fete numit Pisicuta Recuperare Acasa, voi dragi copii trebuie sa ajutati micul personaj animal sa fie din nou sanatoasa deoarece a avut parte de un mic accident alaturi de Talking Tom. Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa fiti cei mai buni doctori pentru pisici de pe site-ul nostru.

Folosind MOUSE-ul, o sa o ajutati pe Talking Angela sa aiba o recuperare acasa de succes, iar pentru asta trebuie sa vedeti cum o sa folositi fiecare obiect medicinal, fiecare ustensila, fiecare injectie dar si medicamente si tratamente de pe site-ul nostru.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri, iar pentru asta, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati un tratament potrivit pentru ca Talking Angela sa fie sanatoasa.

Micuta voastra prietena va avea o mana rupta, un picior rupt si dureri de cap foarte mari, astfel ca trebuie sa vedeti cum o sa o puteti ingriji cat mai bine si o sa fiti cei mai buni doctori aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Pisica Recuperare Acasa

Cum se joaca Pisica Recuperare Acasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.