Creator de Pizza

📅24.06.2020, jucat de: 1415 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creator de Pizza?

Jocul online Creator de Pizza apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel ami scurt timp, o sa invatati sa gatiti o gramada de retete de pizza, pe care sa le gatiti in diferite moduri si chiar si in diferite stiluri si forme.

Pizza este o mancare foarte populara printre copii de pe site-ul nostru, astfel ca fiecare joc de gatit pizza online este unul extrem de interesant in care o sa vedeti cum fetele si baietii invata sa gateasca pizza incepand de la 0, lucru care se va intampla si astazi in acest joc pentru copii.

Voi o sa vedeti ca o sa veti un nivel de pregatire a ingredientelor, un nivel de preparare a ingredientelor si un nivel de gatire a acestora, astfel ca in momentul in care le scoateti din cuptorul incins, sa aveti o pizza delicioasa si care sa arate cat mai bine.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi in acest joc online, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum fiecare dintre retetele de pizza pot fi diferite bazandu-ne pe ingredientele de care o sa aveti nevoie. Unele pizza au mai multa carne, unele mai multa branza si unele au o combinatie perfecta.

O sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc de gatit, o sa selectati fiecare ingredient: faina, oua, lapte, apa, branza, cascaval, porum, ruccola, sos de rosii, si diferite tipuri de carne, pe care trebuie sa le spalati si sa le taiati in forme diferite pentru a le pune pe pizza, dupa care sa le bagati in cupto si sa gatiti o pizza delicioasa. Distractie placuta!

 

Creator de Pizza

Cum se joaca Creator de Pizza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.