Doraemon Sarituri pe Plaja

📅23.06.2020, jucat de: 599 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doraemon Sarituri pe Plaja?

Suntem fericiti sa va anuntam ca un nou joc 2020 cu Doraemon este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa va distrati alaturi de micuta pisica robot pe plaja.

Acesta este un nou joc pentru copii, in care Doraemon are nevoie de ajutorul vostru sa isi duca toti prietenii pe plaja, astfel ca va trebui sa fiti foarte rapizi si sa folositi MOUSE-ul pentru a misca colacul de salvare, pe care personajele Doraemon trebuie sa sara pana ajung pe plaja.

Fiecare punct pe care il acumulati va fi dat in momentul in care unul dintre personajele Doraemon va calca pe pontonul de pe plaja, astfel ca trebuie sa ii ghidati folosind colacul de salvare, astfel incat personajele sa nu cada in apa.

In momentul in care un personaj Doraemon va cadea in apa, o sa vedeti ca veti pierde puncte si o viata din acel nivel, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi, astfel incat chiar daca sunt mai mult de doua personaje pe ecran, sa reusiti sa le mentineti in aer pe ambele in acelasi timp, pentru ca ele sa ajunga pe plaja, iar voi dragi copii puteti sa aveti chiar si cel mai mare punctaj din acest joc cu animale. Distractie placuta!

 

Doraemon Sarituri pe Plaja

Cum se joaca Doraemon Sarituri pe Plaja?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.