Spongebob Bikini Ride

📅23.06.2020, jucat de: 761 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Bikini Ride?

Spongebob se intoarce dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde revine alaturi de un nou joc 2020 cu motociclete, un joc de baieti in care o sa vedeti ca puteti sa folositi o gramada de motociclete subacvatice pentru a castiga fiecare nivel.

In acest joc de baieti, Spongebob de pe Nickelodeon este personajul principal, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa invatati controalele pe care trebuie sa le folositi pentru ca Spongebob sa tina sub controla motocicleta subacvatica, iar voi o sa vedeti cat de repede puteti sa ajungeti la finalul fiecarei curse online.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a va juca acest joc de baieti. Personajul Nickelodeon vrea sa castige cat mai multe curse, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa ajungeti pana la finalul acestor curse sub apa. Pentru a avea un punctaj din ce in ce mai mare, voi dragi copii trebuie sa colectati toate meduzele roz pe care o sa le aveti in drum.

Trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece motocicleta lui Spongebob va fi extrem de rapida, iar voi dragi copii trebuie sa fiti atenti, deoarece fiecare deal poate sa va arunce tare in aer si sa pierdeti controlul motocicletei.

Daca faceti accident cu motocicleta, Spongebob va fi ranit, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa ajungeti sa vedeti cum o sa va pierdeti toate punctele colectate si trebuie sa incepeti de la inceput. Distractie placuta!

 

Spongebob Bikini Ride

Cum se joaca Spongebob Bikini Ride?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.