Buzzabezoo

📅23.06.2020, jucat de: 712 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buzzabezoo?

Jocul Buzzabezoo apare astazi aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri cu Povestea Jucariilor, in care stim cat de multe jocuri preferate aveti deja, iar astazi o sa deveniti eroi alaturi de Buzz Lightyear, astronautul curajos care va fi si personajul principal in aceasta noua aventura.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pana la finalul acestui joc online de baieti, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca o sa il controlati pe Buzz folosind tastele SAGETI pentru a va misca in momentul in care zburati si tasta SPACE pentru a trage cu bilele laser pe care Buzz le are in costumul sau de astronaut.

O sa vedeti cum in acest joc online de baieti, voi dragi copii o sa zburati in aer, unde o sa va intalniti alaturi de foarte multe avioane, insa trebuie sa le evitati si sa nu va ciocniti de ele, deoarece viata voastra va scadea dramatic daca faceti acest lucru, astfel ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum o sa reusiti sa il ajutati pe Buzz Lightyear sa impuste aceste avioane.

Trebuie sa apasati pe tasta SPACE pentru a trage cu bilele laser inspre avioane, iar voi o sa vedeti ca o singura bila laser pe care o trimiteti este indeajuns sa distruga un avion. Trebuie sa fiti insa foarte rapizi si foarte atenti, astfel incat sa distrugeti cat mai multe avioane inainte sa le loviti.

Buzz o sa fie extrem de fericit in momentul in care o sa castigati acest joc de baieti, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Toy Story vor continua sa apara si o sa va intalniti si alaturi de alte personaje jucarii. Distractie placuta!

 

Buzzabezoo

Cum se joaca Buzzabezoo?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.