Printese Fashion cu Genti la Curea

📅22.06.2020, jucat de: 642 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Fashion cu Genti la Curea?

Trei printese Disney foarte dragute si cunoscute apar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe Moana, Belle si Rapunzel sa arate cat mai bine si sa fie in pas cu moda 2020.

In acest joc Disney de fete si de imbracat, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale isi doresc sa isi schimbe vestimentatia, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa reusiti sa gasiti haine dragute si moderne, accesorii dar si coafuri si machiaje noi pe care cele trei printese sa le poarte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti cele mai interesante vestimentatii fashion cu genti mici puse pe curelele de la pantaloni sau fuste pe care tot voi le veti gasi in acest nou joc online Disney pentru fete pe care sa le jucati gratuit.

In acest joc pentru fete, trebuie sa folositi mouse-ul astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum printesele Disney vor avea si un machiaj cat mai dragut pe care voi sa le asortati cu noile coafuri si vestimentatii pentru Moana, Rapunzel si Belle aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei printese vor reusi sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printese Fashion cu Genti la Curea

Cum se joaca Printese Fashion cu Genti la Curea?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.