Printesa Inspo Aventura Social Media

📅19.06.2020, jucat de: 478 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Inspo Aventura Social Media?

Suntem din nou pregatiti cu un nou joc online pentru fete pe care voi il puteti incerca pe telefon si pe tableta online, iar voi o sa vedeti cum doua fete dragute vine pe site-ul nostru pentru a arata cat mai bine.

O sa vedeti ca personajele principale sunt doua fete moderne si dragute, care astazi vin pentru a avea o noua aventura social media aici pe site-ul nostru. Astazi, cele doua fete dragute isi doresc sa aiba imagini cu poze cat mai inspirationale pentru fetele de pe social media, ceea ce nu va fi insa usor deloc.

Trebuie sa fiti cat mai creativi, deoarece cele doua fete vor avea stiluri vestimentare diferite, iar voi o sa vedeti cum cele doau printese au pregatit pentru voi provocare fashion de imbracat, de coafat si de machiat pe care sa il jucati gratuit si pe telefon si pe tableta. O sa gasiti in dulapurile celor doua printese haine extrem de dragute, pe care sa le folositi sa creati cele mai moderne si cele mai fashion vestimentatii pe care sa le postati pe Instagram.

Cele doua fete vor dori sa poarte unele dintre cele mai dragute rochii dar si haine elegante si moderne care sa le faca sa arate foarte cool, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa selectati doar hainele moderne pe care le gasiti in dulap.

Rochiile, fustele, bluzele largi, tricourile sau pantalonii scurti pe care ii gasiti in partea de imbracat trebuiesc sa fie cat mai mult combinate intre ele, astfel o sa reusiti sa creati o super vestimentatie fashion pentru cele doua printese. Distractie placuta!

Printesa Inspo Aventura Social Media

Cum se joaca Printesa Inspo Aventura Social Media?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.