Printesa Fabrica de Vraji Zodiac

📅19.06.2020, jucat de: 811 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fabrica de Vraji Zodiac?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unele dintre cele mai noi jocuri pentru fete. Astazi, un nou joc Disney cu Regatul de Gheata si cu Rapunzel apare aici pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa vedeti ca cele doua fete isi doresc sa arate cat mai bine si sa faca unele dintre cele mai interesante vraji.

Acesta este un nou joc de gatit, insa este unul cu totul si cu totul special, deoarece folosind mouse-ul, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si Rapunzel sa creeze primele vraji din zodiac de pe site-ul nostru.
Cele doua printese Disney au o fabrica de vraji, insa astazi ele isi doresc sa faca primele vraji pe zodiac, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a selecta toate ingredientele de care o sa aveti nevoie pentru prima voastra vraja din fabrica lui Elsa si Rapunzel.

O sa gasiti o gramada de obiecte, iar o vraja va avea nevoie de trei obiecte diferite astfel incat sa se potriveasca pentru zodia pe care voi doriti sa o vrajiti, astfel ca alaturi de cele doua printese Disney, o sa reusiti sa vedeti cum o sa puteti gasi toate ingredientele si potiunile magice pentru a face vraja.

O sa va reintalniti alaturi de Elsa din Frozen 2 si printesa Rapunzel din Tangled aici pe site-ul nostru in multe alte jocuri pentru fete pe care o sa le puteti juca gratuti atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

Printesa Fabrica de Vraji Zodiac

Cum se joaca Printesa Fabrica de Vraji Zodiac?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.