Proaspat Casatoriti Decoreaza Casa

📅18.06.2020, jucat de: 823 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Proaspat Casatoriti Decoreaza Casa?

Un nou joc online de fete apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa va puteti intalni alaturi de un cuplu de proaspat casatoriti, care au mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ii puteti ajuta sa isi decoreze casa.

Acesti doi indragostiti, au decis ca dupa nunta sa isi cumpere o casa noua si moderna, iar voi dragi copii o sa ii ajutati sa aiba una dintre cele mai moderne si cele mai dragute case de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, o sa reusiti sa gasiti mobila, accesorii dar si decoratii pentru toata casa.

Pentru ca voua sa va fie mai usor de decorat intreaga casa, o sa vedeti ca fiecare camera in care o sa incepeti sa decorati va fi ca o casa de papusi, astfel incat sa aveti o imagine de ansamblu asupra intregii case si a camerei. Voi dragi copii o sa vedeti ca noua casa a insurateilor va avea trei camere, doua bai, o bucatarie si un living pe care voi trebuie sa le decorati.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii trebuie sa gasiti un pat gigantic care sa fie modern, comod si intr-o culoare potrivita, dupa care trebuie sa gasiti in fiecare camera obiectele de care o sa aveti nevoie. Pentru bucatarie, am pregatit modele de frigidere, modele de aragaze dar si mese de cina pe care sa le selectati si sa vedeti care se potrivesc cele mai bine.

Decorati intreaga casa, iar toate fetele care vin cu un concept modern si dragut, vor gasi o gramada de alte jocuri 2020 pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Proaspat Casatoriti Decoreaza Casa

Cum se joaca Proaspat Casatoriti Decoreaza Casa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.