Drift in Poligon Trafic Neincetat

📅18.06.2020, jucat de: 883 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Drift in Poligon Trafic Neincetat?

Un nou joc 3D cu masini apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dificile jocuri de condus.

In acest joc online numit Drift in Poligon Trafic Neincetat, voi dragi copii o sa aveti o mica masina 3D pe care o sa o puteti controla folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D pentru a misca masina in stanga si in dreapta si pentru a reusi sa ajungeti cat mai departe in acest joc online de condus masini 3D.

Voi dragi copii o sa fiti pe o autostrada aglomerata, unde trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa aveti un punctaj record in fiecare runda pe care o jucati. O sa vedeti ca masina voastra 3D are nevoie de combustibil pentru a circula pe autostrada, astfel ca trebuie sa colectati cat mai mult combustibil in drumul vostru pentru a avea un punctaj cat mai mare.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni o sa vedeti ca puteti sa conduceti masina 3D fara sa faceti nici un accident si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni soferi de masini 3D care circula pe autostrada chiar aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare punctaj de fiecare data cand incepti un nivel.

In momentul in care aveti 1000$, o sa puteti sa incepeti sa va faceti upgrade la masina 3D pe care o conduceti, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca masina voastra o sa mearga mai repede, o sa consume mai putin combustibil si o sa ajungeti sa aveti din ce in ce mai multe puncte reusind sa ajungeti tot mai departe pe autostrada. Distractie placuta!

 

Drift in Poligon Trafic Neincetat

Cum se joaca Drift in Poligon Trafic Neincetat?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.