Printesa Fashion Festival de Muzica

📅16.06.2020, jucat de: 567 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fashion Festival de Muzica?

O sa va intalniti astazi aici pe site-ul nostru unele dintre cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care voi le puteti vedea impreuna cu personajele voastre preferate. Astazi, o sa gasiti jocul Printesa Fashion de Festival Muzica, in care printesele Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca Ariel din Mica Sirena, Elsa si Anna din Regatul de Gheata dar si Belle din Frumoasa si Bestia vor fi personajele principale, iar ele dragi copii vor dori sa mearga impreuna la un festival muzical, unde isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati cele mai dragute si cele mai interesante vestimentatii fashion.

Fiecare printesa Disney va dori sa arate diferit, astfel ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti hainele cele mai interesante si cele mai moderne, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc online de fete, o sa puteti sa terminati fiecare provocare de imbracat, de machiat si de coafat pe care le veti intalni aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajutati printesele Disney sa isi gaseasca vestimentatii de festival, ceea ce inseamna ca trebuie sa le ajutati sa caute folosind mouse-ul diferite haine precum rochite, rochii elegante, fuste scurte, fuste de blugi sau fuste de piele, dar si blugi scurti, tricouri si camasi pe care printesele Disney sa le poarte la festivalul muzical.

O sa vedeti ca printesele vor arata foarte bine si o sa le faceti sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri de imbracat pe care voi o sa le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printesa Fashion Festival de Muzica

Cum se joaca Printesa Fashion Festival de Muzica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.,