Sofia Intai Amuleta Pierduta

📅14.06.2020, jucat de: 1661 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sofia Intai Amuleta Pierduta?

Printesa Sofia Intai se intoarce astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde am pregatit pentru voi o noua provocare 3D, in care trebuie sa vedeti cum o sa reusiti sa o ajutati pe Sofia sa isi termine misiunea.

In acest joc 3D cu printese, o sa vedeti ca Sofia Intai are mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece a pierdut o gramada de obiecte din camera, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Sofia sa isi gaseasca obiectele pierdute in gradina, in casa si in alte locuri din castel.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti cat de multe locuri vor fi de ascuns in acest joc 3D, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti fiecare amuleta, fiecare candelabru sau cufar plin cu aur pe care Sofia le-a pierdut.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc cu obiecte ascunse, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cat de multe puncte o sa reusiti sa acumulati alaturi de printesa Sofia. O sa vedeti ca fiecare obiect pe care il gasiti o sa va aduca puncte foarte multe si o sa aveti un loc in minus in care o sa cautati in continuare.

Chiar si animalutele pe care o sa le gatiti o sa vedeti cum va vor ajuta si va vor arata in ce directie sunt obiectele pe care le cautati, iar jocul va fi din ce in ce mai aproape de a fi terminat. Distractie placuta!

 

Sofia Intai Amuleta Pierduta

Cum se joaca Sofia Intai Amuleta Pierduta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.