Super Barbie Recuperare Acasa

📅27.06.2020, jucat de: 991 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Barbie Recuperare Acasa?

Un nou joc online cu doctori este publicat astazi aici pe site-ul nostru. Jocul Super Barbie Recuperare Acasa este cel mai nou joc de fete si de ingrijit, in care o sa vedeti ca Barbie ca si supererou a avut un mare accident in ultima sa misiune, iar acum are in fata o recuperare de lunga durata.

Voi dragi copii o sa fiti doctorii de acasa a lui Super Barbie, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti. O sa aveti toate ustensilele medicale, toate medicamentele si toate tratamentele medicale pregatite pentru recuperarea lui Super Barbie, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a le controla pe fiecare.

In acest joc, Barbie a avut un accident in misiunea de supererou, iar acum are o gramada rani unele mai mari, altele mai mici pe care voi trebuie sa le reparati. O sa vedeti ca papusa supererou are un picior si o mana rupta, are capul spart si o gramada de mici zgarieturi pe tot corpul.

Pentru inceput, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa curatati toate ranile pentru ca acestea sa nu se infecteze, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa vedeti cum o sa puteti sa folositi mouse-ul pentru a lua penseta cu vata imbibata in solutii dezinfectate si sa curatati zgarieturile de pe tot corpul papusii. Trebuie sa ii fixati mana si piciorul rupte in diferite prinderi ca ele sa nu o doara in momentul in care sta in pat. Distractie placuta!

 

Super Barbie Recuperare Acasa

Cum se joaca Super Barbie Recuperare Acasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.