Sirena Dora in Aventura

📅11.06.2020, jucat de: 1534 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Dora in Aventura?

Aici pe site-ul nostru, voi dragi prieteni aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri pentru copii, astfel ca astazi va asteptam alaturi de jocul Sirena Dora in Aventura, in care dragi prieteni o sa va distrati inotand alaturi de un nou personaj sirena aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj.

Dora si Boots mereu si-au dorit sa fie buni inotatori, iar Dora dorea mereu sa fie o sirena, astfel ca astazi, Dora ajunge sa fie o sirena adevarata si sa innoate in cele mai interesante oceane. Pentru inceput, dupa ce o sa apasati butonul play, o sa vedeti ca veti avea un mic tutorial prin care o sa invatati controalele si regulile acestui joc cu sirene.

In aventura voastra alaturi de Dora pe fundul oceanului, trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a o controla pe sirena Dora si tasta SPACE pentru a reusi sa ii activati noile puteri de sirena, care o vor ajuta sa se apere impotriva racilor dar si a obstacolelor de pe micile insulite din apa, precum pietrele de care se poate lovi.

Racii si aceste insulite sunt periculoase pentru sirena Dora, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le evitati folosind tastele SAGETI. Voi dragi copii o sa vedeti ca racii o vor musca pe Dora, insa voi trebuie sa continuati sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colectati cat mai multe stele de apa dar si rubine rosii, care o sa va acorde o gramada de puncte pana la finalul acestui joc de aventura subacvatica. Distractie placuta!

 

Sirena Dora in Aventura

Cum se joaca Sirena Dora in Aventura?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.