Sofia Intai Cursa cu Sania Magica

📅11.06.2020, jucat de: 4685 ori, voturi: 28

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sofia Intai Cursa cu Sania Magica?

Mereu pregatim aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete, iar Sofia Intai este o printesa Disney extrem de populara printre fetele de pe site-ul nostru. Astazi, am adus jocul Sofia Cursa cu Sania Magica, un joc in 2 persoane extrem de interesant si o sa vedeti cat de multe puncte o sa puteti sa acumulati.

In acest joc de fete, o sa folositi mouse-ul pentru a incepe sa va jucati alaturi de Sofia Intai, iar voi dragi copii o sa vedeti cum printesa Disney a pregatit o super provocare online, pe care voi sa o incercati gratuit. Acesta este un nou joc Disney in 2 jucatori, in care Sofia Intai a pregatit o super cursa cu sanii pe care voi sa o terminati chiar aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de indemanare, o sa fiti jucatorul sau player 1 sau player 2 care o sa aiba cel mai mare punctaj. Controalele jocului sunt simple, deoarece trebuie sa folositi mouse-ul pentru a controla sania magica. O sa va alegeti avatarul pentru player 1 si player 2 si o sania magica in care sa concureze.

O sa vedeti ca misiunea voastra atat pentru player 1 cat si pentru player 2 este sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti. Apasand click stanga pe mouse, o sa faceti sania magica sa zboare pentru a reusi sa evitati obstacolele din zapada precum trunchiuri de copac sau pietre foarte mari.

Trebuie sa ajungeti foarte repede la linia de finish, insa in acelasi timp, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colectati cat mai multe stele aurii si flori violete pentru a avea cel mai mare punctaj, lucru care o sa il vedeti la final, cand jucatorul cu cel mai mare scor va castiga cursa cu saniile magice. Distractie placuta!

 

Sofia Intai Cursa cu Sania Magica

Cum se joaca Sofia Intai Cursa cu Sania Magica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.