Super Mario Alergare Minecraft

📅08.06.2020, jucat de: 1687 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Mario Alergare Minecraft?

Un nou joc 3D online pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro si face parte din categoriile de jocuri Minecraft si Mario, pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Acest nou joc Super Mario Alergare Minecraft, un joc de baieti in care trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pentru a ajunge cat mai departe in lumea Minecraft.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajul Super Mario Minecraft din acest joc sa se miste dintr-o parte in alta, astfel incat sa evitati fiecare pericol pe care Super Mario le va intalni, dupa care sa reusiti sa colectati cat mai multe monede de aur posibil.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa puteti sa va miscati foarte repede folosind tastele SAGETI. Personajul 3D Sper Mario o sa fie intr-o lume Minecraft speciala, in care acesta trebuie sa alerge cat mai repede si sa ajunga cat mai departe fara sa se loveasca sau sa se impiedice de nici un obiect Minecraft 3D pe care o sa il intalniti in fata voastra in momentul in care o sa alergati.

O sa vedeti ca odata ce inaintati in acest joc 3D, o sa aveti inamici care incearca sa va opreasca, astfel ca vor arunca cu diferite carapace de testoase Minecraft in spate pentru ca Super Mario sa se loveasca de ele, insa trebuie sa fiti atenti si sa le ocoliti, deoarece daca o sa le atingeti, o sa va pierdeti viata si o sa ajungeti sa va pierdeti punctele si sa o luati de la inceput. Distractie placuta!

 

Super Mario Alergare Minecraft

Cum se joaca Super Mario Alergare Minecraft?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.