Shimmer Printesa Saltareata

📅08.06.2020, jucat de: 806 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Shimmer Printesa Saltareata?

Un nou joc 2020 cu Shimmer si Shine apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii va puteti intalni alaturi de personajele voastre preferate de pe Nickelodeon, iar voi o sa vedeti cum o noua provocare pentru copii este gata pentru voi.

Astazi, o sa vedeti ca Shimmer si Shine au adus un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de personajele Nickelodeon, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa va miscati cat mai repede pentru a avea cel mai mare punctaj.

In acest joc 2020, o sa vedeti ca Shimmer si Shine vor avea o maimutica magica, iar ea va trebui sa ajunga cat mai departe in acest joc de indemanare, ceea ce inseamna ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, maimuta sa ajunga cat mai departe pana la finalul acestui joc si sa vedeti cum o sa acumulati o gramada de puncte.

O sa vedeti in fata voastra  o gramada de placi verzi, pe care voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a indruma maimuta Nickelodeon pe locurile potrivite. O sa sariti de pe o platforma pe alta, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe si sa aveti cel mai mare punctaj.

Trebuie sa fiti insa foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti cum trebuie sa apasati doar pe placi, altfel va sari pe langa placi si jocul se va termina, iar voi trebuie sa vedeti cum diferite alte jocuri online cu Shimmer si Shine vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Shimmer Printesa Saltareata

Cum se joaca Shimmer Printesa Saltareata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.