Shopkins Gateste Briose

📅07.06.2020, jucat de: 715 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Shopkins Gateste Briose?

Special pentru voi dragi copii, am adus astazi un nou joc 2020 cu Shopkins Shoppies, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de una dintre personajele principale, care o sa vedeti ca isi doreste sa gateasca cele mai delicioase briose de pe site-ul nostru.

In acest joc 2020 cu Shopkins Shoppies de gatit, o sa vedeti ca micuta fata draguta va avea pregatita o intreaga bucatarie in care voi sa gatiti linistiti si fara nici un fel de problema, deoarece va fi echipata complet, iar voi veti avea toate ingredientele de gatit briose pregatite. Reteta de briose va fi una delicioasa, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa faceti alegerile potrivite si sa folositi ingredientele la momentul potrivit.

Alaturi de Shopkins Shoppies, o sa vedeti ca trebuie sa gatiti briose de trei feluri diferite, astfel ca ingredientele si retetele vor fi diferite pentru fiecare. Trebuie sa gatiti briose cu ciocolata, briose cu vanilie si briose cu fructe aici pe site-ul nostru, iar voi va trebui sa folositi mouse-ul astfel incat sa faceti fiecare actiune necesara sa gatiti briosele cele mai delicioase.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de Shopkins Shoppies, o sa reusiti sa respectati retetele in intregime. Pentru fiecare tip de briosa, o sa folositi oua, faina, lapte, miere dar si zahar pentru a avea un gust delicios, dupa care trebuie sa va alegeti ingredientele speciale pentru a avea unele dintre cele mai gustoase briose, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2020 de gatit si jocuri online cu Shopkins Shoppies. Distractie placuta!

 

Shopkins Gateste Briose

Cum se joaca Shopkins Gateste Briose?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.