Pisica Doctor de Limba

📅06.06.2020, jucat de: 1261 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pisica Doctor de Limba?

Ne intoarcem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, pe care sa le jucati gratuit alaturi de prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online de fete, in care o sa va intalniti alaturi de Talking Angela care are nevoie de un doctor foarte bun.

Pana la finalul acestui joc pentru copii, trebuie sa folositi mouse-ul, deoarece este un nou joc online cu doctori si cu dentisti, in care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa vedeti ca puteti sa o ajutati pe Talking Angela sa scape de infectia la limba si sa isi repare fiecare dinte stricat si spart pe care Angela ii are in gura.

Trebuie sa folositi mouse-ul dar o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa jucati si pe telefon sau pe tableta online alaturi de personajele voastre preferate. Micutele animale de pe site-ul nostru mereu rontaie si mananca o gramada de lucruri tari, iar astazi, Talking Angela are o gramada de infectii, bube si basici pe limba dar si cu o gramada de dinti sparti pe care o sa ii vedeti in acest joc.

O sa pregatim pentru voi o gramada de ustensile speciale, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa puneti creme pe bubitele pe care Angela le are pe limba dar si de infectia de pe limba, iar voi trebuie sa vedeti cum o sa scapati de toate bubele si toate problemele pe care Talking Angela le are pe limba.

Dintii sunt extrem de importnati, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp,o  sa o ajutati pe Angela sa isi repare dintii cu fiecare ustensila iar buna voastra prietena se va intoarce alaturi de cele mai noi jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Pisica Doctor de Limba

Cum se joaca Pisica Doctor de Limba?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.