Buburuza Aventura in Alergare

📅04.06.2020, jucat de: 2111 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Aventura in Alergare?

Suntem mereu pregatiti dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de cele mai noi jocuri Disney, iar astazi o sa vedeti ca Miraculos Buburuza se intoarce alaturi de un nou joc online de aventura cu supereroi, in care trebuie sa o ajutati sa acumuleze cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Miraculos Buburuza este personajul principal, iar ea va avea nevoie de ajutorul vostru sa ajunga cat mai departe intr-o noua aventura in care va dori sa invinga cat mai multi raufacatori din lumea Disney, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa o ajutati pe aceasta sa alerge pentru cat mai mult timp.

In acest joc de aventura, Miraculos Buburuza va incepe sa alerge la inceputul nivelului, iar voi dragi copii trebuie sa o controlati cat mai bine folosind tastele SAGETI  si tasta SPACE pentru a sari, a alerga si a se lasa in jos pe sub obiectele periculoase ,iar tasta SPACE o va face pe Buburuza sau pe Motan Noir sa isi foloseasca armele si sa isi invinga inamicii.

Pentru a reusi sa il folositi pe Motan Noir ca personaj principal, trebuie sa acumulati puncte foarte multe si sa reusiti sa colectati cat mai multe monede de aur alaturi de Miraculos Buburuza. O sa va coste 600 de monede pentru a-l deschide pe Motan Noir, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe alaturi de personajul Disney in fiecare aventura pe care o incepeti. Distractie placuta!

 

Buburuza Aventura in Alergare

Cum se joaca Buburuza Aventura in Alergare?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.