Naruto Batalia Flash

📅 03.06.2020, jucat de: 601 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Naruto Batalia Flash

Un nou joc 2020 cu Naruto apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Acest nou joc Naruto Batalia Flash este un nou joc online de aventura si de actiune in 2 jucatori.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa reusiti sa vedeti cum il puteti ajuta pe Naruto sa devina cel mai tare Hokage de pe site-ul nostru pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa va invingeti adversarii chiar daca este un nou joc online in 2 jucatori pe care voi il puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, o sa vedeti ca Naruto, Sasuke, Sakura, Lee, Ghara, Itachi sau Kakashi sunt doar cateva dintre personajele ninja din acest joc online de lupte cu Naruto, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa loviti cu pumnul, sa loviti cu piciorul si pana si un shuriken special pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc o sa reusiti sa invingeti adversarii.

Pentru ca este un joc de lupte in 2 cu Naruto, trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece personajele vor avea doua tipuri de controale diferite. O sa vedeti cum player 1 va folosi tastele Y, H, G, J pentru a se misca si A, Z, E pentru a lovi cu mainile si picioare dar si pentru a-si folosi puterile magice.

Player 2 va trebui sa foloseasca tastele SAGETI si tastele numar 2, 3 si 9 de pe tastatura astfel incat sa loveasca si sa isi foloseasca puterile speciale, iar voi o sa vedeti cum o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Naruto Batalia Flash

Cum se joaca Naruto Batalia Flash?

Player 2: tastele SAGETI pentru a va misca si tastele 2, 3 si 9 pentru a va lupta. Player 1: tastele Y, H, G, J pentru a va misca si tastele A, Z, E pentru a va lupta.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!