Buburuza Machiaj cu Sclipici

📅02.06.2020, jucat de: 1837 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Machiaj cu Sclipici?

Stim cat de mult va plac jocurile Disney aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, astfel ca astazi dragi prieteni am adus pentru voi o super provocare din categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir, in care trebuie sa o ajutati pe supereroina voastra preferata sa aiba un machiaj foarte dragut si plin de sclipici.

O sa vedeti ca astazi, va asteptam alaturi de un nou joc Buburuza Machiaj cu Sclipici, pe care voi dragi copii o sa il puteti juca gratuit folosind mouse-ul, insa acest joc este disponibil si pe telefon si pe tableta online. Supereroina Disney va avea nevoie de unul dintre cele mia dragute si cele mai interesante machiaje pline de culoare.

Buburuza vrea sa fie prima fata Disney de pe site-ul nostru care sa aiba un machiaj cu sclipici, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa folositi toate produsele de machiat precum farduri, pensule, dar si machiaje cat mai interesante.

Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi alaturi de Miraculos Buburuza o sa puteti sa creati machiaje speciale, pline cu figurine cu fluturi pe care voi le puteti aseza pe obrazul personajului Disney, o sa gasiti o gramada de stele pline de culori vii precum verde, roz, portocaliu, rosu sau mov.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc Disney si o sa reusiti sa creati machiaje speciale pentru fiecare personaj Disney in parte, astfel printesele si fetele supererou de pe site-ul nostru vor arata din ce in ce mai bine si o sa le ajutati sa revina alaturi de multe alte jocuri de imbracat, de machiat si de coafat pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Buburuza Machiaj cu Sclipici

Cum se joaca Buburuza Machiaj cu Sclipici?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.