Simulator cu Familia de Cerbi

📅01.06.2020, jucat de: 916 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator cu Familia de Cerbi?

Va aducem dragi copii o gramada de jocuri 2020 cu animale, iar astazi o sa vedeti ca am adus o super provocare 3D Multiplayer online, in care va puteti juca gratuit alaturi de copii de varsta voastra online gratuit.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare 3D, un joc online de baieti simulator, in care o sa vedeti ca trebuie sa folositi tastele SAGETI si MOUSE-ul, pentru a va misca pe harta 3D si o sa reusiti sa controlati camera cat mai bine posibil, astfel incat pana la finalul jocului simulator, voi dragi copii o sa reusiti sa va mentineti in siguranta caprioara.

In acest joc 2020, voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare, in care personajele multiplayer vor fi la fel ca si voi animale, iar misiunea voastra va fi sa reusiti sa explorati cat mai mult din simulatorul 3D pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa mancati mancare de animale, sa intalniti cat mai multi jucatori multiplayer si sa reusiti sa alergati cat mai departe.

Pana la finalul acestui joc 3D, o sa ajungeti sa gasiti pana si cutii de cadouri 3D si trebuie sa faceti tot posibilul sa sariti peste toate gardurile pe care le intalniti. Aceste cadouri 3D vor fi peste tot pe harta 3D, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa terminati aceasta noua provocare si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de animalele 3D.

O sa vedeti cum diferite alte jocuri 3D multiplayer online vor fi gata pentru voi dragi prieteni sa le jucati alaturi de noi animale doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Simulator cu Familia de Cerbi

Cum se joaca Simulator cu Familia de Cerbi?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D pentru a va misca. Jucati-va folosind MOUSE-ul, pentru a controla camera. Folositi tasta SPACE pentru a sari.