Slugterra Slug War

📅31.05.2020, jucat de: 1396 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Slugterra Slug War?

Bine v-am regasit dragi copii chiar aici pe site-ul nostru, unde personajele Slugterra mereu pregatesc cele mai interesante aventuri pe care voi sa le aveti in spatiu alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, va asteptam alaturi de Slugterra Slug War, unde trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte si sa ajutati aceste personaje sa termine o noua aventura in spatiu.

Trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc online, astfel incat pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa reusiti sa vedeti cum alaturi de personajele Slugterra, puteti sa terminati o noua provocare de logica si de atentie. O sa vedeti cum trebuie sa asezati diferite personaje dintre monstrii Slugterra in pozitiile potrivite pentru a reusi sa colectati si sa capturati extraterestrii si monstrii adversi.

O sa fie o noua aventura in spatiu alaturi de echipa Slugterra, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa va puteti duce misiunea la bun sfarsit si ca o sa puteti sa acumulati puncte in fiecare nivel. O sa gasiti micutii monstruleti Slugterra, iar astfel trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa va invingeti inamicii, avand mai multi atacatori pe plansa.

In fiecare romb de pe plansa din fata voastra veti avea un numar de gauri unde monstruletii Slugterra vor fi asezati, iar voi trebuie sa fiti siguri ca numarul de monstrii controlati de voi va fi mai mare decat cel controlati de inamici.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc alaturi de aceste personaje Slugterra, astfel ca o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii din aceasta categorie de jocuri de baieti vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Slugterra Slug War

Cum se joaca Slugterra Slug War?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.