Sirena Nunta Distrusa

📅29.05.2020, jucat de: 751 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Nunta Distrusa?

Pentru ca stim cat de mult va plac jocurile online cu mirese dar si cu printese, astazi va aducem pentru voi jocul Sirena Nunta Distrusa, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe printesa Ariel sa isi salveze nunta distrusa pentru Eric si pentru toti invitatii Disney de la nunta sa.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de fete, in care trebuie sa o ajutati pe printesa Ariel din Mica Sirenas sa aiba pana la finalul jocului una dintre cele mai dragute si cele mai moderne nunti de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa salvati intreaga nunta a printesei Disney. Contoralele jocului va fi mouse-ul pentru orice actiune pe care doriti sa o faceti.

O sa vedeti ca vor fi diferite nivele in acest joc, unul de decorat sau redecorat, unul de imbracat, unul de machiat si unul de ingrijit pentru printesa Disney. Voi dragi copii o sa vedeti ca Ariel avea intreaga nunta pregatita, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa o ajutati sa isi redecoreze camera de nunta cu scaune dragute si comode, cu fete de masa colorate si dragute dar si cu decoratii precum flori, baloane si farfurii.

O noua provocare in acest joc este sa o ajutati pe printesa Ariel din Mica Sirena sa se machieze, deoarece a plans foarte mult in ziua nuntii, iar acum are mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. Trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa reusiti sa creati unul dintre cele mai dragute si cele mai moderne machiaje de culorati impresionante.

Rochia de mireasa a lui Ariel este si ea distrusa, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum puteti sa gasiti rapid o noua rochia fashion de mireasa pentru printesa Disney, sau sa o decorati pe cea veche in locurile in care aceasta este distrusa si o sa vedeti cum puteti sa aratati cat mai bine si o sa vedeti cum Ariel va avea o nunta perfecta. Distractie placuta!

 

Sirena Nunta Distrusa

Cum se joaca Sirena Nunta Distrusa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.