Printesa cu Masca

📅29.05.2020, jucat de: 928 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa cu Masca?

Jocul Printesa cu Masca este unul dintre primele jocuri 2020 in care printesele Disney incearca sa se protejeze de Coronavirus, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca patru printese Disney isi doresc sa fie cat mai dragute si mai moderne pentru a arata cat mai bine si sa fie in siguranta atata timp cat vor purta masca de protectie.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney foarte cunoscute, care vor avea din nou nevoie de ajutorul vostru sa fiecat mai dragute si mai moderne. Ariel din Mica Sirena, Tiana din Printesa si Broscoiul, Elsa din Regatul de Gheata dar si Mulan sunt printesele care astazi vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arata extrem de bine si sa isi decoreze cele mai dragute masti de protectie.

Fiecare dintre aceste patru printese Disney isi doresc sa aiba masti diferite care sa se asorteze cu noile lor haine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc Disney, o sa puteti sa le ajutati pe Tiana, Mulan, Ariel si Elsa sa gaseasca o gramada de haine si machiaje folosind mouse-ul.

Va trebui sa gasiti pantaloni draguti, rochite interesante, salopete de blugi, geci de piele, paltoane elegante dar si rochii sau bluze pline de culoare pe care sa le imperecheati si sa creati cate o vestimetnatie fashion diferita pentru fiecare printesa Disney in parte. O sa vedeti ca ultima parte a jocului este una dintre cele mai importante, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp,o sa reusiti sa decorati masti de protectie.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece mastile de protectie pentru Coronavirus vor fi simple la inceput, insa voi trebuie sa gasiti modele interesante si cat mai dragute pe care doar Mulan, Elsa, Ariel si Tiana sa le poarte aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa cu Masca

Cum se joaca Printesa cu Masca?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.