Printese Petrecere cu Haine Animale

📅26.05.2020, jucat de: 764 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Petrecere cu Haine Animale?

Va pregatim dragi copii unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete, pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de trei printese Disney care vin alaturi de un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care va puteti distra alaturi de fiecare personaj in parte.

Cele trei fete urmeaza sa mearga impreuna la o petrecere fashion, unde fiecare dintre ele vor avea nevoie de haine dragute, machiaje interesante dar si coafuri si accesorii pe care voi va trebui sa le gasiti folosind mouse-ul. In acest joc Disney de imbracat, o sa va intalniti alaturi de Elsa si Anna din Regatul de Gheata dar si cu Ariel din Mica Sirena.

La aceasta noua petrecere de fete de pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe fiecare dintre ele cu unele dintre cele mai dragute vestimentatii bazate pe animal print. Ariel, Anna si Elsa isi doresc sa aiba haine cu imprimeu de ghepard, de tigrii, de pisici, de pauni sau de lei, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa creati cate o vestimentatie completa pentru fiecare dintre ele.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum putati ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajutati cele trei printese Disney cu rochii cu ochi de pisica, rochii cu pene de paun dar si o gramada de pantaloni cu pete de ghepard pe care printesele Disney sa le asorteze folosind mouse-ul cu un machiaje care sa le continue vestimentatia in aceeasi tema cu animale.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum Elsa, Ariel si Anna se vor intoarce pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printese Petrecere cu Haine Animale

Cum se joaca Printese Petrecere cu Haine Animale?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.