PRintese Fashion in Straturi

📅21.05.2020, jucat de: 748 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul PRintese Fashion in Straturi?

Pregatim unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc Disney cu Printese Fashion in Straturi, in care o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney cunoscute si o sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate.

Astazi, o sa vedeti ca printesele care va asteapta sunt Elsa din Regatul de Gheata, Rapunzel din Tangled, Moana si Tiana din Printesa si Broscoiul, care astazi isi doresc sa fie cele mai frumoase si cele mai moderne fete de pe site-ul nostru, astfel ca au nevoie de o schimbare de look, iar voi le puteti ajuta pana la finalul acestui joc.

Trebuie sa fiti foarte creativi pana la finalul acestui joc Disney, deoarece Elsa, Moana, Tiana si Rapunzel vor avea uneledintre cele mai dragute vestimentatii, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe fiecare printesa in parte sa vedeti cum puteti sa le gasiti rochii, accesorii, coafuri si machiaje pe care sa le poarte in stilul propriu.

Folosind mouse-ul, o sa va jucati acest nou joc online de imbracat, de machiat, de coafat si de fete pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in el mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe fiecare sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine dragute precum geci de piele, geci de blugi dar si blugi, fustite si rochite dintre cele mai dragute si moderne.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de printesele Disney din acest joc online, iar voi o sa vedeti ca fiecare dintre fetele Elsa, Rapunzel, Tiana si Moana, care vor dori sa arate cat mai bine in continuare, astfel ca noi jocuri pentru fete vor fi gata sa apara in continuare pe site-ul nostru si pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

PRintese Fashion in Straturi

Cum se joaca PRintese Fashion in Straturi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.